Pikalaina

Pikalaina, pikavippi tai vippi on yleisnimi kaikille pikaisesti saataville kulutusluotoille ja lainoille. Pikalainaa voi hakea tekstiviestillä tai netissä. Usein pikalainan saa ilman vakuuksia tai takaajia. Pikalaina maksetaaan nopeasti tilillesi. Pikalaina on tyypillisesti 50 - 400 euroa ja se myönnetään usein vasta 18 tai 21-vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle.

Pikalainan takaisunmaksuaika on tyypillisesti 7-60 päivää. Pikalainoja myöntävät yritykset perivät lainoista korkeita käsittelykuluja ja tekstiviestimaksuja, jotka nostavat lainojen laskennalliset vuosikorot korkeiksi, jopa satoihin prosentteihin. Kannattaa siis tehdä pikalaina vertailu ja selvittää lainan kaikki ehdot ja todellinen korko ennen kuin haet lainaa.

Katso lisää pikavipit.

Miksi pikalainaa?

Pikalainoilla rahoitetaan yleensä pienempiä ostoksia kuten huonekaluja, kodin elektroniikkaa ja matkoja. Pikalainaa ei tulisi käyttää muiden maksamattomien luottojen tai vippien maksamiseen. Pikalaina voi olla ainut apu jos opintotuki tai palkka ei vielä ole tilillä, eikä sinulla ole varaa ruokaan tai illanviettoon kaveriporukan kanssa. Usein kuitenkin kaverilta lainaaminen on halvempaa ja ehkä parempi vaihtoehto kuin pikalaina. Linkki: Lainasaitti.fi

Mainos

Sijoitus vinkki